Naambord

Baller.nl

de geschiedenis van de familie Baller in Nederland

Baller startpagina

Welkom op Baller.nl

Dit is de site van de familie Baller. Op deze site vind u onze stamboom en allerlei andere informatie met betrekking tot de oorsprong van onze familie. 

Een groot deel van de site is alleen toegankelijk voor nakomelingen van Julius Friedrich Wilhelm Baller geboren in 1859. Hij kwam als eerste van de familie Baller in 1877 naar Nederland. Denkt u een nakomeling te zijn en wil volledige toegang tot de website? Door u te registreren kunt u een account aanvragen.

De stamboom is nog lang niet compleet en up-to-date. Om de stamboom compleet te maken en te houden vragen wij uw medewerking. Uitbreiding of wijzigingen kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met deze site proberen wij in contact te komen met Ballers overal in de wereld. Hopelijk hebben deze Ballers nog meer informatie zodat de stamboom nog completer kan worden gemaakt. Indien uw achternaam Baller of van één van de aangetrouwde families is, dan kunt ons altijd uw gegevens mailen, dan kunnen we kijken of u verwant aan ons bent en of we wellicht de stamboom samen kunnen uitbreiden.

Op deze site vindt u ook informatie over de Koperslagerij Julius Baller & zoon. Het bedrijf dat gestart werd bij de komst van de eerste Baller in Nederland Julius Friedrich Wilhelm (1859)